5 Betrouwbare Affiliate Netwerken in Nederland

De populariteit van affiliate netwerken in de tijd kan veranderen, maar hier zijn vijf betrouwbare affiliate netwerken in Nederland die ik je wel kan aanraden:

1 Daisycon
Een gevestigd affiliate netwerk met een breed scala aan adverteerders en publishers. Het biedt diverse campagnes in verschillende sectoren.

2 TradeDoubler
Dit netwerk heeft internationale aanwezigheid en omvat een scala aan adverteerders en publishers. Het biedt tracking- en rapportagetools.

3 Awin
Affiliate netwerk Awin is wereldwijd actief en heeft een sterke aanwezigheid in Nederland. Het platform faciliteert samenwerking tussen adverteerders en publishers.

4 Tradetracker
Een Europees affiliate netwerk dat ook in Nederland actief is. Het biedt campagnes in verschillende categorieën en heeft geavanceerde trackingmogelijkheden.

5 CJ Affiliate
Hoewel oorspronkelijk Amerikaans, heeft CJ Affiliate internationale partners, inclusief in Nederland. Het brengt adverteerders en publishers samen.

Zelf maak ik ook graag gebruik van het Amerikaanse Affiliate Netwerk: ClickBank.com voor mijn Side Hustle website: SideHustleOnlineCash.com.

En zorg ervoor dat je de actuele staat van deze Affiliate netwerken controleert, omdat veranderingen in de industrie zich snel kunnen voordoen. Daarnaast kunnen nieuwe netwerken opkomen, en bestaande netwerken hun aanbod uitbreiden.

Scroll naar boven