Hoe stap ik over van Binance exhange naar de Bitvavo exchange handleiding

In deze handleiding een twaalf stappenplan om veilig en makkelijk over te stappen van Binance naar Bitvavo exchange:

1. Maak een Bitvavo-account aan: Ga naar de Bitvavo-website (www.bitvavo.com) en klik op “Aanmelden” om een account aan te maken. Volg de instructies om je accountgegevens in te voeren en verifieer je identiteit indien nodig.

Wanneer je een account aanmaakt via deze speciale link ontvang je 1000 euro gratis aan transactiekosten.

2. Verifieer je account: Bitvavo vereist dat je je identiteit verifieert voordat je kunt handelen. Volg de instructies op de website om de verificatieprocedure te voltooien. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de snelheid waarmee je documenten worden goedgekeurd.

3. Maak een wallet aan op Bitvavo: Zorg ervoor dat je een wallet hebt voor de cryptocurrencies die je wilt overzetten van Binance naar Bitvavo. Ga naar het gedeelte “Wallets” op de Bitvavo-website en zoek de cryptocurrency die je wilt overzetten. Klik op “Storten” om het adres van je Bitvavo-wallet te verkrijgen.

4. Log in op je Binance-account: Ga naar de Binance-website (www.binance.com) en log in op je account.

5. Ga naar de “Wallet” sectie: Klik op “Wallet” in het hoofdmenu en selecteer “Spot Wallet” om een lijst van je activa te bekijken.

6. Zoek de cryptocurrency die je wilt overzetten: Gebruik de zoekfunctie of blader door de lijst om de cryptocurrency te vinden die je wilt overzetten naar Bitvavo.

7. Klik op “Opnemen” (Withdraw): Klik op “Opnemen” naast de cryptocurrency die je wilt overzetten.

8. Voer het Bitvavo-adres in: Plak het Bitvavo-walletadres dat je eerder hebt verkregen in het juiste veld op Binance.

9. Geef het over te maken bedrag op: Voer het bedrag in dat je wilt overmaken van Binance naar Bitvavo. Controleer de netwerkkosten en eventuele andere vereisten voordat je de transactie voltooit.

10. Bevestig de transactie: Controleer alle gegevens zorgvuldig en bevestig de transactie op Binance.

11. Wacht op de transactie: De tijd die het kost om de overdracht te voltooien, varieert afhankelijk van de blockchain van de betreffende cryptocurrency. Je kunt de voortgang van de transactie volgen op Binance.

12. Controleer je Bitvavo-account: Nadat de transactie is voltooid en de cryptocurrency op je Bitvavo-account is aangekomen, controleer je je wallet op Bitvavo om te bevestigen dat de overdracht succesvol was.

Maak een vliegende start bij de Bitvavo exchange en ontvang gratis 1000 euro aan transactiekosten via deze special link.

Als je gaat overstappen van Binance naar Bitvavo exchange, let dan even op het volgende:
Zorg ervoor dat je de transactiekosten en eventuele andere relevante informatie op beide platforms controleert voordat je de overstap maakt. Houd er ook rekening mee dat de specifieke stappen en gebruikersinterface op de platforms kunnen veranderen, dus het is altijd raadzaam om de meest recente instructies op de websites van Binance en Bitvavo te raadplegen.

Scroll naar boven